Om Oss

Hej, Vi är Hans & Mary

Två vänner och kreatörer som älskar estetik. Som finner balans i en kombination av ordning och kaos. Som älskar fotot som uttryck och möjligheterna att fånga ögonblicket.

Maja med bakgrund som florist och flera års erfarenhet av yrket där former och toner alltid varit passionen. Emma med en stilsäker smak, öga för fantasi samt en hemlig ådra för smyckesmagi.

Hans och Mary tar fotouppdrag från främst företag. Vi erbjuder en helhet, allt från att skapa miljöer innan fotografering som speglar ditt företags image till att fotografera porträtt samt produkt och inspirationsbilder.

I shoppen hos Hans och Mary vill vi samla det vackra vi springer på, det där som lockar fram poesin. Det där som blir den perfekta presenten till en nykläckt prins eller prinsessa.

Våra skatter är ofta tillfälliga besökare och en vara handplockas när känslan är rätt.

Vill du veta mer om Hans och Mary eller har några frågor får du gärna följa oss på Instagram @hansochmary läsa vår blogg eller skriv några rader i ett mejl.

Hoppas vi hörs!Det är alltid en bra dag för ett tokigt äventyr!
Hans och Mary
Handmade presents are scary because they reveal that you have too much free time.
Douglas Coupland
I'm doing a lot more handmade gifts. When I go to a party, I cook whatever it is I need to bring instead of just grabbing a bottle of wine.
Jen Lancaster